2017 Sonbahar – Kış Aylarının En Trend Parfümleri

178 views

Bugün siz değerli okuyucularımız ile birlikte 2017 trend kadın parfüm modelleri üzerinde duracak ve sizlere bu anlamda birkaç iyi öneri sunacağız. Türkiye genelinde bildiğimiz gibi artık kozmetik ürünlerine ilgi arttı ve büyük markalar ülkemiz pazarını en iyi şekilde değerlendirme yoluna gittiler diyebiliriz. Bizde sitemizde elimizden geldiğince sizin üzerinize eğiliyoruz.

Parfüm dediğimiz zaman aslında mevsimlere göre dahi değişebilen seçenekler söz konusudur. Biz bugün sonbahar – kış kadın parfümleri üzerinde durarak sizlere öneriler sunacak ve fikir sahibi olabilmeniz için elimizden geleni yapacağız. Daha fazlası için web sitemizi günlük olarak ziyaret etmeniz sizler adına son derece iyi bir seçenek olacak.

2017 Sonbahar – Kış Popüler Kadın Parfüm Önerileri

Çok fazla seçenek var ancak ünlü kadınların da bu anlamda kullandıkları ve ülkemiz pazarında da çok ciddi anlamda dikkat çeken seçenekleri sizler için ön planda tutma yoluna gidecek, bu anlamda sizlere fikirler vereceğiz.

1# Valentino Donna Acqua (100 ml – 504 TL)

Tam anlamı ile bir kalite. Görsel anlamda da mükemmel olan bu ürün, yeşil badem ve donmuş armut kokusu özleri ile sizlere çok farklı bir seçenek sunarken cildiniz için de en iyi imkanı sağlıyor.

2# Estee Lauder Bronze Goddess (100 ml – 335 TL)

Kadın parfümlerinde genellikle karşımıza çıkan seçeneklerden birisi olarak dikkat çeken Hindistan cevizi özlerini sizlere sunan bu mükemmel parfüm kısa süre içerisinde trendler arasına girmeyi başardı.

3# Prada Candy Gloss

Tam anlamı ile mükemmel bir karışım. Gıda maddelerinin bütünleşik kokusunu en iyi şekilde sizlere sunuyor. Vanilya, vişne, portakal çiçeği özleri gibi kokuları sizlere tek bir parfümde sunan Prada en iyilerden birisi oldu.

4# Victoria’s Secret Bombshell (50 ml – 299 TL)

Dünyaca ünlü iç giyim markası parfüm konusunda da ciddi anlamda fark yaratıyor. Greyfurt, siyah frenk üzümü özleri ve müge çiçeği kokusu ile ciddi anlamda fark yaratan parfümlerden birisi oldu diyebiliriz.

 

5# Dolce&Gabbana Light Blue (100 ml – 367 TL)

Yine farklı bir konsept ve yine ilgi çekici bir detay. Ünlü marka Dolce için meyve özlerini içeren bu parfüm en trend seçeneklerden birisi olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor diyebiliriz.

CEVAP VER