2017 Yılının Ünlü Sokak Stilleri

243 views
2017 Yılının Ünlü Sokak Stilleri
2017 Yılının Ünlü Sokak Stilleri

Bugün siz değerli okuyucularımız ile birlikte 2017 yılının ünlü sokak stilleri üzerinde incelemeler yapacağız. Ünlü kadınlar, bildiğimiz gibi günlük olarak giydiklerine dahi çok fazla dikkat ediyorlar. Üstelik bu ünlüler, sokakta giydikleri ile birlikte trendi çok ciddi anlamda belirliyor da diyebiliriz sanırım. Bu haberimizde de sizlerle birlikte geçtiğimiz yılın trend seçeneklerini inceleyeceğiz.

Selena Gomez

Ünlü sanatçı, 2017 yılının en önemli moda ikonlarından birisi olarak adından söz ettirdi.Bir dönem sarı renge boyattığüı saç modelleri ile de adından söz ettirmeyi başarmıştı. Listemizin ilk sırasında Selena Gomez yer alıyor.

Jeniffer Lopez

Sokak stili için biraz fazla iddialı olsa da şıklık konusunda mükemmel. Derin yırtmacı ile birlikte görenleri kendisine her anlamda hayran bırakan mükemmel bir isim olduğunu söyleyebiliriz. Listemizin ikinci sırasında yer alıyor ünlü sanatçı.

Alessandra Ambrosio

2017 yılının son aylarında gerçekleştirilen Victoria’s Secret Fashion Show ile birlikte podyum kariyerini noktalamıştı. Sokak stili anlamında da bizlere sunduğu son derece sade ancak bir o kadar da şık elbisesi ile adından ciddi anlamda söz ettirmeyi de başardı.

Gigi Hadid

Hadid kardeşlerin küçüğü, bu anlamda biraz iddialı ancak çok göz alıcı elbisesi ile listemiz içerisinde kendisine yer buldu. Müthiş vücut hatlarını tam anlamı ile sergileyen Hadid, renk anlamında da yürüdüğü yollarda adından söz ettirdi. Listemizde de kendisine yer bulmayı başardı.

Victoria Beckham

Sadeliğin en önemli örneklerinden birisi olduğunu net bir şekilde söyleyebiliriz sizlere sanırım. Eski Spyce Girls üyesi Beckham, tek renk şık elbisesi ile sokak stili için bizlere çok ciddi anlamda ilham veriyor ve listemiz içerisinde en iyilerden birisi oluyor. Bu elbise modeli, ülkemiz genelinde ki bazı markaların da vitrinlerinde kendisine yer buldu diyebiliriz.

CEVAP VER