2018 Kadın Parfüm Önerileri

560 views

Bugün ki makalemizde ünlü kadınların da kullandığı seçenekleri yani 2018 kadın parfüm önerileri ile alakalı olarak en ideal seçenekleri enine boyuna sizlere resimli örnekler ile sunacağız. Türkiye genelinde kadınların artık çok daha fazla parfümlere ilgi gösterdiklerini net bir şekilde söyleyebiliyoruz. Tabi ki kokusu ile fark yaratan bazı seçenekler de mevcut.

Aşağıdaki öneriler ülkemiz pazarında da satışa sunulan seçeneklerden birisi olarak da dikkatleri çekiyor. Dolayısı ile üzerine eğilmekte fayda var.

1# Valentino Valentina Blush 

Portakal çiçeği özleri ile hazırlanmış olan mükemmel ötesi parfümlerden birisi. Mükemmel şişe tasarımı ise bu anlamda yine farklılık yaratan seçeneklerden bir diğeri olarak da dikkatleri çekiyor.

Valentino Valentina Blush

2# Miss Dior 

Dünyaca ünlü kadın markası Christian Dior ellerinden çıkan bu mükemmel parfüm, kısa bir zaman dilimi içerisinde ülkemizde de çok ciddi anlamda sattı. Türk Şam gülü ve Grasse gülü bileşenlerinin karışımını içeren mükemmel bir koku.

Miss Dior

3# Dolce&Gabbana The One 

Mükemmel ötesi bir parfüm daha. Son derece modern şişe tasarımını bir kenara bırakalım. İtalyan bergamotu ve mandalina esansı özleri ile birlikte mükemmel ötesi seçenekleri bizlere sunuyor. Geçtiğiniz her yerde kokunuz kalsın ve fark edilin diye bu mükemmel ürünü öneriyoruz.

Dolce&Gabbana The One

4# Elie Saab Girl of Now 

Moda dediğimiz zaman markalar içerisinde adından en çok söz ettiren seçeneklerden birisi olarak dikkatleri çeken Elie Saab, parfümler konusunda da fark yaratıyor. Şişe tasarımındaki modernlik ciddi anlamda ön planda tutulması gereken seçenekler arasında. Portakal çiçeği ve badem sütü özleri ile birlikte son derece doğal ve etkileyici bir koku diyebiliriz sanırım.

5# Gucci Bloom 

İkincil seçeneklerden birisi değil. Ön planda tutulması gereken Gucci parfüm modellerinden birisi olarak dikkatleri çekiyor diyebiliriz. Tuberoz ve yasemin çiçeği özleri ile birlikte cildiniz için en ideal koku seçeneklerinden birisi olarak dikkatleri çekiyor. Hal böyle olunca kadınlar için en ideal imkanlardan birisi olarak da dikkat çekecek.

Gucci Bloom

CEVAP VER