2018 Stil Trendleri için 4 Önemli İsim

236 views

Bugün sizlerle birlikte 2018 stil trendleri ile alakalı olarak merak ettiğiniz tüm seçenekleri sizlere sunacak ünlü isimleri sunacağız. Türkiye genelinde özellikle birçok isim moda anlamında trend hale geldi ve geniş kitlelerce takip ediliyor. Bizler, bu anlamda sizlere ismen en doğru seçenekleri sunmalıyız ki kısa zaman içerisinde farkı yaşamanızı amaçlıyoruz.

Modanın yükselen yıldızları olarak sizlere 2018 yılında mutlaka incelemeniz gereken isimler vereceğiz. Bu isim listesi kısa vadede sizler için büyük derecede hayat kurtarıcı nitelik taşıyacak. Daha fazlası için yorum alanlarımızdan sorularınızı ya da görüşlerinizi sorunsuz bir şekilde bizlere iletebilirsiniz.

2018 Yılında Yükselen Moda Stil Trendleri

Türkiye genelinde özellikle moda stil trendleri hakkında takip edilen belli başlı isimler var. Bizde bu isimleri ismen sizlere sunacak ve fikir edinmenizi sağlayacağız. Aşama aşama bu konunun üzerine eğilelim ve fikir edinelim.

Pom Klementieff

Modanın yeni ikonlarından birisi olarak da dikkat çeken ve herkesin beğenisini kazanmayı başaran Pom, 2018 yılında moda sektörünün en ön plandaki isimlerinden birisi olarak dikkat çekecek ve adından söz ettirecek.

Lucy Boynton

Sing Street filmi ile hayatımıza giren ve duru güzelliği ile fark yaratan Lucy Boynton, kısa bir zaman dilimi içerisinde moda anlamında da en çok takip edilen isimlerden birisi olarak dikkat çekti. Moda sektörünün 2018 yılında özellikle üzerine düştüğü isimlerden birisi olacak diyebiliriz sanırım.

Sofia Carson

Duru bir güzellik, muhteşem bir görünüm ve bu anlamda 2017 yılının son çeyreğinde ciddi anlamda adından söz ettiren muazzam bir isim. Sofia Carson, güzelliği ile herkesi büyülediği gibi 2018 yılında tam bir stil ikonu olarak dikkat çekecek.

Sadie Sink

Genç yaşına rağmen kısa bir zaman dilimi içerisinde tam bir stil ikonu haline geldi. Giydikleri, kullandığı makyaj teknikleri ve hatta saç modelleri ile bu sınıfın en çok ön plana çıkan isimlerinden oldu. 2018 modasını daq ciddi anlamda koşturacak, takip edilesi isimlerden birisi olarak da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor diyebiliriz.

 

CEVAP VER