2017 – 2018 Sonbahar / Kış Makyaj Trendlerini Keşfet

312 views

Makyaj trendleri konusunda her sene değişen furya, artık her sezon için değişiyor. Kısacası artık mevsimsel makyaj süreci içerisine girdik ki bu anlamda bayanlara sunulabilecek son derece kaliteli seçenekler söz konusu. Bizlerde ünlü makyaj uzmanlarının en yeni trendler ile alakalı çalışmalarını sizler için analiz ettik ve bu anlamda bilgi sahibi olmanıza yardımcı olacağız.

2017 – 2018 sonbahar kış makyaj trendleri hakkında tüm merak edilenlere yanıt vereceğiz. Özellikle de koyu renk tonlarının ön planda olacağı bir sene bizleri bekliyor desek sanıyorum ki yanılmayız. Moda haftalarında defilelerde de modellerin makyajları yine sonbahar kış modasına uygun bir şekilde hazırlandı ve bunların üzerinden ilerlemeyi tercih ediyoruz.

2017 – 2018 Sonbahar Kış Mevsimi Makyaj Trendleri

İdeal makyaj seçimi önemlidir. Bu anlamda makyaj uzmanlarının ve kuaförlerin sizlere sunacakları seçenekleri enine boyuna analiz ederseniz aklınıza gelebilecek tüm konularda en iyisine sorunsuz bir şekilde ulaşabileceğinizi söyleyebiliriz. Şimdi daha fazlası üzerinde duralım.

1-) Derin Mavi

Gözlerde özellikle koyu renk mavinin kullanılması son derece ideal olacak. Üst kapak kısmının daha belirgin olabilmesi için harika bir olanak diyebiliriz.

2-) Klasik Eyeliner Artık Rafa Kalkıyor

Eyeliner olmazsa olmaz ancak artık trendi değişiyor. Daha farklı bir görünüm elde edebilmek için çok daha farklı bir çizgi belirlemek gerekiyor. Kısacası gözler ön plana çıkacak.

3-) Kabarık Kaşlar Moda Oluyor, Dikkat!

Normalde kaşları aldırmak moda. Tabi ki insanların bu anlamda kalıcı alışkanlıkları söz konusu. Ancak artık kalın kaşlar moda. Kısacası kaşlarımızı da çok ciddi anlamda ön plana çıkarma gibi bir durum söz konusu.

4-) Yansıma Makyaj

Yüzünüzün daha parlak bir görünüme sahip olması sonbahar aylarında farkedilmenizi sağlayacak. Yansıma makyaj ile yüzünüzü aydınlatmanız, yine sizler için mükemmel bir görünüm seçeneği olacak.

5-) Kırmızı, Göz Alıcı Rujlar

Göz alıcı bir görüntüye ulaşabilmek için her ne olursa olsun kırmızı rujlar ön planda olmanıza yardımcı olacak. Bu anlamda da en güzel örneği siz değerli okuyucularımıza sunuyoruz.

CEVAP VER