2017 – 2018 Sonbahar / Kış Giyim Modası

362 views

Herkesin merak ile beklediği 2017 – 2018 Sonbahar / Kış sezonu giyim modası defileleri yapılmaya başlandı. Özellikle geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Paris Courtre Haftası organizasyonu kapsamında birçok farklı marka, gelecek sezon ürünlerini insanların beğenisine sunarak bu anlamda çalışmalarını net bir şekilde ortaya döktü. Bizlerde moda haftalarını sizin için takip ettik ve sitemize taşıdık.

Yeni sezon kışlık giyim ürünleri konusunda özellikle sıradışı ve extreme modeller dikkat çekecek. Renk anlamında koyu renklerin baskın olduğu bir sezon içerisine giriyoruz. Topuklu ayakkabılar yine revaçta olabileceği gibi aynı zamanda gelecek sezon yaz ayları için de yeni tasarımlar, defileler kapsamında görücüye çıktı. Mükemmel bir gelecek sezona hazırlanıyoruz.

2017 – 2018 Sonbahar / Kış Sezonu Giyim Trendleri

Abartılı giyim seçenekleri ön planda olacak. Bununla birlikte renk anlamında karmaşa hakim ancak net bir alana doğru eğilim göstermek istiyorsanız koyu renkleri tercih etmelisiniz. Mürdüm, bordo, mor ve türevi renkler revaçta olacak. Aynı zamanda ayakkabılarda da çizme tipi uzun bilek ayakkabılar her zaman daha da ön planda tutulması gereken seçenekler arasında.

Günlük giyimde kot vazgeçilmezler arasında olacak. Bayanlar için günlük kullanım adına gömleklerin tam anlamı ile ön plana çıkacağı bir sene içerisine giriyoruz. Kot görünümlü keten pantolonlar yine favori olacak. Tabi ki topuklu ayakkabı kombini olmazsa olmaz. Yukarıdaki resim bunun en büyük örneği olacak.

Abartı kendisini çok ciddi anlamda gösteriyor. Özellikle karmaşık bir görünüm ön planda tutuluyor. Yukarıdaki defilede de görebileceğiniz üzere zıt renklerin kombini ciddi şekilde kendisini gösteriyor. Her geçen gün daha popüler hale gelecek olan kumaş ve bol paça pantolonları da gözden kaçırmamak lazım.

Bir farklı pardesü takımı. Ugg tarzında tercih edilecek kabarık bot seçeneklerinin ön planda olduğu bir sene. Aynı zamanda kısa vadede çok daha geniş kitlelere ulaşabilmek adına farklı bir süreçten bahsediyoruz. Bu sene yeni stillerin yarıştığı bir sene olacak. Markalar arası rekabet, belirgin şekilde kendisini gösterecek. Hal böyle olunca 2018 modası fark yaratacak.

CEVAP VER