Çocuklar İçin Hijyenik Oyun Parkı

93 views

Çocuk gelişiminin en değerli parçalarından birini oyun oynamak oluşturur. Çocuklar, güvenle oynayabilecekleri oyun alanlarına sahip oldukları zaman, akranları ile birlikte sağlıklı ilişkiler geçirmek için ideal bir ortama da sahip olabilirler. Çocuğunuzun hem eğlenmesi hem de sosyal kişiliğini geliştirmesi için hijyenik ve güvenli yönleri ile Dumadum oyun parkını tercih edebilirsiniz. Uzun yılların verdiği deneyim ile çocuklar için her ayrıntıyı incelikle düşünen Dumadum, çocuğunuzun güvenle oynayabilmesi için hijyenden taviz vermez. Aynı zamanda oyun alanı içerisinde yer alan hareketlilik ve koşuşturmaya yönelik güvenli bir alan yaratarak eğlencenin her zaman devam etmesini sağlar.

Dumadum Oyun Parkı Güvenlik Önlemleri

Dumadum oyun parkı, sahip olduğu zengin parkurların yanı sıra uzman personelleri ve güvenli ayrıntılarla donatılmış alanları ile güvenli çocuk oyun parkı olarak sizleri karşılar. Çocuğunuz için güvenli oyun alanları arayışınız varsa her ayrıntısı çocuklar için düşünülmüş Dumadum’u içiniz rahat bir şekilde tercih edebilirsiniz. Güvenlik önlemleri içerisinde olası düşmelere yönelik olarak zemin kaplamasında yumuşak yapılı süngere yer verilir. Bu sayede düşme durumlarında neredeyse hiç can yanması veya yaralanma gibi durumlar yaşanmayarak oyuna devam edilmesi sağlanır.

Taban tasarımına ek olarak parkurlarda yer alan tüm oyuncaklar düzenli bir bakıma tâbi tutulur. Düzenli bakım sayesinde bağlantı noktaları ve aşınabilen aksamlar kontrol edilir. Böylece parkurların her zaman güvenli bir şekilde kullanılması mümkün kılınır. Zıplama veya koşma gibi etkinlikler içeren oyun alanlarının tasarımına da ekstra dikkat gösterilir. Sivri veya kesici köşeler bırakılmadığı gibi çarpma ihtimali olan her alan yumuşak sünger gibi malzemeler ile kaplanarak güvenli bir kullanım sunulur. Özellikle trambolin gibi yoğun hareketlilik içeren oyuncaklar sıklıkla kontrol edilir.

Dumadum Oyun Parkı Temizlik Önlemleri

Çocuklar oyun oynamak istediklerinde, ebeveynleri tarafından endişe duyulan noktalardan birini oyun alanlarındaki hijyen oluşturur. Uzun yıllardır sektörde varlığını istikrarlı bir biçimde sürdüren Dumadum güvenli çocuk oyun parkı, hijyen kurallarından taviz vermeden işleyişini sürdürür. Bulaşıcı hastalıklara yönelik olarak oyun alanındaki her metrekare ve tüm oyuncaklar dezenfektan ile temizlenir. Çocukların özellikle sevdikleri oyun alanlarından biri olan top havuzları, büyük bir titizlikle temizlenerek her gün hijyenik bir biçimde yeniden kullanıma hazır hale getirilir. Gerekli temizlik ve dezenfekte işlemlerinin ardından havalandırmaya tâbi tutulan alanlar, ferah ve hijyenik bir oyun alanı olarak sizlere sunulur.

Aynı zamanda kısıtlama dönemlerinde uygulanan kapasite sınırlamasına uygun olarak ziyaretçi kabul edilir ve güvenli bir sosyal mesafe oluşturulur. Sosyal mesafenin korunmasını sağlayan 800 m²’lik geniş oyun alanı, çocuklar için büyük ve ferah bir ortam yaratır. Her gün düzenli olarak temizlenen ve yine düzenli aralıklarla tüm oyuncakların dezenfekte edilmesini sağlayan Dumadum oyun parkı, gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz güvenli bir oyun alanıdır.

Dumadum Oyun Parkına Nasıl Gidilir?

Çocukların en sevdiği oyun parklarından biri olan Dumadum, kolay bir ulaşıma sahiptir. Esenyurt’ta bulunan Dumadum çocuk oyun alanı parkının tam adresi; Nazım Hikmet Bulvarı, No: 84, Bağımsız Bölüm, No: C130’dur. Toplu taşıma ile ulaşımı oldukça kolay olan Dumadum oyun parkına yakın olan bazı duraklar; Esenbahçe Camii, 11. Cadde, Cumhuriyet Mahallesi ve Bizimkent otobüs duraklarıdır. Yalnızca birkaç dakikalık yürüme mesafesiyle tüm bu duraklar üzerinden Dumadum’a ulaşabilirsiniz. Özel araçla ulaşımda ise İstanbul çevre yolu O-2 ve D100 karayolunu tercih edebilirsiniz. Kolay ulaşımın yanı sıra temizlik ve güvenlik önlemlerine sahip kapalı çocuk oyun alanı için Dumadum oyun parkını tercih edebilir, çocuğunuza keyifli bir gün yaşatabilirsiniz.

CEVAP VER