2017 Yılının En İyi Makyaj Görünümleri

231 views
2017 Yılının En İyi Makyaj Görünümleri
2017 Yılının En İyi Makyaj Görünümleri

Bugün ki makalemizde meraklıları için önem arz eden 2017 yılının en iyi makyaj görünümleri ile alakalı olarak bilgiler sunacağız. Türkiye genelinde her geçen gün büyüyen ve gelişen moda sektörü artık internetten takip ediliyor. Güzelliğin en önemli aşamalarından birisi olarak kabul edilen makyaj, bu safhada çok önemli.

Ünlülerin makyaj trendleri ile alakalı olarak size bilgiler sunacak ve fikir edineceğiz. Bu senenin en iyi makyajlarını yakından analiz etmek istiyoruz.

Yokmuşçasına Sade Makyaj

Sade makyaj zaman içerisinde trend hale geldi. Ancak baktığımız zaman yokmuş gibi görünen mükemmel bir sadeliği bizlere sunan bu makyaj fark yaratıyor. Yok gibi görünse de çok ince malzemeler ile kaliteli uygulama burada karşımıza net bir şekilde dikkat çekiyor.

Pembe Ağırlıklı Tonlar

MET Gala kapsamında karşımıza çıkan Selena Gomez, pembe ağırlıklı göz makyajı ile çok ciddi anlamda trendi belirlemişti. Pembe göz makyajının yanı sıra yüzün diğer noktalarında ki ince ve sade makyaj yine ilk maddemiz ile adından söz ettiriyor diyebiliriz.

Işıltılı Makyaj

Emily Ratajkowski, kısa bir zaman dilimi içerisinde ışıltılı makyajı ile ciddi anlamda ön plana çıkmıştı. Biraz daha koyuya yakın tonlar ve biraz ağır bir fondöten kullanımı ile karşımıza çıkıyor. Elmacık kemiklerini bu makyaj ile öne çıkardığı için çok daha şirin bir görüntü elde ediyor.

Mercan Makyaj

Zendaya, kısa bir zaman dilimi içerisinde moda gündeminin en çok ön planda tuttuğu isimlerden birisi oldu. Tıpkı Selena Gomez gibi MET Gala organizasyonunda karşımıza çıkan Zendaya, mercan tonlarda ki makyajı ile adından söz ettirdi. Yaşını ön plana çıkarak bu makyaj tekniği kısa sürede adından söz ettiriyor.

Kırmızı Ruj Değişmiyor

Ünlü isimlerden birisi olarak dikkat çeken Fione Stiles, koyu kırmızı ruj tonlarını fazlası ile benimsediği için bu anlamda fark yaratan isimlerden birisi olarak dikkatleri çektiği gibi kadınlar için yeni bir trend yaratıyor da diyebiliriz sanırım.

CEVAP VER