2017 Moda İkonu Ödülü Kendall Jenner’a Gidiyor

164 views

Yakın bir zaman içerisinde verilecek olan 2017 moda ikonu ödülü ile alakalı olarak bilgiler resmen basına sızdırıldı. Ödülün kime gideceği de belli oldu. Aslında bizler için çok da büyük bir sürpriz değil. Ancak birçok kesim, bu anlamda ödülün hakedilen kişiye verilmediği görüşünde. Dünya medyası bu anlamda çok ciddi anlamda hareketli günler geçiriyor.

Kendall Jenner, son dönemlerde özellikle moda sektörünün peşinden koştuğu ve gündemi belirleyen isimlerden birisi oldu. Geçtiğimiz günlerde adidas Superstar reklam yüzü anlaşması ile birlikte marka ile anlaşan Jenner, bu anlamda giyim konusunda da sektörü koşturuyor. Şimdilerde ise moda sektörünün en prestijli ödüllerinden birisi alma yolunda hızla ilerliyor.

Son 10 Yılın Moda İkonu Ödülü “Kendall Jenner”a Gidiyor

Dünyaca ünlü sunucu ve televizyon ünlüsü Kim Kardashian’ın kardeşi Jenner, moda sektöründe kısa sürede en iyilerden birisi oldu. Moda ikonu ödülü, bundan önceki süreçte birçok farklı isme gitti ancak son 10 yıl gibi kapsamlı bir süreci içerisine alan ödül daha önce verilmemişti.

The Daily Front Row dergisi tarafından gerçekleştirilecek olan muazzam bir organizasyon bizleri bekliyor. Fashion Media Awards gecesinde ödül alacak isimler merak ediliyordu. Bu noktada da moda ikonu ödülü kimin tarafından alınacak yine merak konusuydu. Yapılan resmi açıklama ile birlikte o ismin Kendall Jenner olduğu resmen duyuruldu.

New York Moda Haftası Kapsamındaki Etkilinlikte Moda İkonu Ödülü Geliyor

Henüz 21 yaşında. Ve çok kısa zaman içerisinde dünyanın en popüler modellerinden birisi oldu. Gucci, Chanel, Marc Jacobs gibi markaların defilelerinde gördüğümüz ve daha birçok markanın da tanıtım yüzü olan Jenner, kendi kozmetik markasını dahi kurarak bu anlamda markalaşma yoluna gitti.

Son dönemde tüm sezonların moda belirleyicisi olarak da karşımıza çıkan ve tüm giydikleri moda hale gelen ünlü isim, zaman ilerledikçe çok daha geniş kitlelerce benimsenerek bu alanda fark yarattı. Moda ikonu ödülü Kendall Jenner, bundan sonraki süreçte çok daha farklı adımlar atacak gibi görünüyor.

Kadın ve Diyet ekibi olarak kendisini şimdiden bu büyük başarısı için kutluyoruz.

CEVAP VER