2020 Yılında İkizler Burcu

118 views
2020 İkizler Burcu
2020 İkizler Burcu

İkizler burcu 2020 yılında yaşanılan değişimler onun lehine olacak durumlardır. Yeni işler yeni aşklar ve maddi konuların oldukça rahat geçebileceği bir yıl ikizler burcunu beklemektedir. Bu nedenle ikizler burcu için çalışma hayatının yoğun temposu içerisine girebileceği, işsiz olan ikizler burcunun iş bulabileceği ve ikizler burcu kadını ve erkeğinin yeni flört dönemlerine girebileceği bir yıl olacaktır. Yeni aşkların da bağlılık ile yapılacağının altını çizmek gerekir.

İkizler burcu değişiklik sever. Özellikle yeniliklere açıktır ve durduğu yerde bir süre sonra durmaz olur. Sürekli insan değişikliği ve ortam değişikliğini kabul etmiştir. Ancak aşklarında ve ilişkilerinde ayrılık yaşadığı zaman da en derinden sarsılan bir burç olarak karşımıza çıkmaktadır. 2020 yılında ikizler burçları hayatlarında bulunan kişiler ile birlikte devam etmeli mi yoksa artık buraya kadar yeter diyerek ayrılmayı mı seçecekler? Bunun kararını verecekleri bir yıl olacaktır. Yanlış olan karalarını gözden geçirerek doğru olanı yapmaya meyil edeceklerdir. Buna yaşadığı ilişki için ayrılık da dahil olacaktır.

2020 Yılında İkizler Burcu Kadını

İkizler burcu kadını 2020 yılında ruhsal açıdan kendi hayatını gözden geçirme ve gözlem yapma yeteneğini geliştireceklerdir. Hayatlarında ayrılık yaşayabilir anca yıl içerisinde tanışacakları hayatlarının aşkını bulma umudu ile geriye dönüp akmayacaklardır. Bu yıl onların yalnız geçirmeyeceği ve en dolu kararları alabileceği etkili bir yıl olacaktır.

https://www.superhaber.tv/astroloji/ikizler-burcu-genel-ozellikleri

Yeni ortaklıklar ve yeni anlaşmalar ile alakalı olarak temkinli olmalarında fayda vardır. Ortaklık teklifi alabilmeleri ile birlikte İkizler burcu kadını yeni iş hayatlarına kontrolü kendi ellerinde de tutmalıdır. Ortaklık işlerde dolandırılmamak adına kontrolü kendi de eline alması ile birlikte işine sahiplenecek ve çok çalışa gerçekleştirecektir. Ortak iş kurarken iki kişinin de patron olduğunu hatırlamak ve iki kişinin de patron olduğunu diğer ortağa hatırlatmak gereklidir. Sonradan üzülmemek adına, öncesinden ortaklık konuşmalarının yapılması ve işin adının konulmasında fayda bulunmaktadır.

İkizler burcu 2020 yılının en şanslı burçları arasında yer almaktadır. Özellikle aşk konusunda ve maddi açılarda dört dörtlük haberler ile bir ılı bolluk ve bereket içerisinde tamamlayacaklardır. Bunun nedeni ise gezegenlerin çekim alanlarında ikizler burcunun biraz sınırsak olarak dışarıda kalması gösterilebilir. Diğer burçlardan etkilenmeden ve gezegenlerin çekim gücünün yaratmış olduğu olumsuz durumlardan etkilenmeden kolay bir şekilde 2020 yılını atlatacaklardır. Bu sayede İkizler burcu kadını ve ikizler burcu erkeği sağlık alanında, iş alanında ve aşk alanında çok verimli bir yıl geçirmiş olacaktır.

2020 Yılı Yengeç Burcu için Nasıl Geçecek?

2020 yılı itibariyle 2020 yılı yengeç burcu kadını, ikizler burcu kadını ve oğlak burcu kadını aşk konusunda oldukça şanslı olacaktır. Yükseleni yengeç ya da ikizler olanları da aşk konusunda büyük umutlar ve mutluluklar beklemektedir.

Yengeç burç için aşk, para, sağlık konularında 2020’ nin nasıl geçeceği hakkında merakınızı bu yazımızla giderebilirsiniz. Öncelikle yengeç burcu yaşadığı çalkantılı günlerini geride bırakıyor. 2020 senesi onlar için daha dengeli geçecek. Bu seneki gerçekleşecek olan 6 tutulmanın 2’ sinden ciddi bir şekilde etkileneceksiniz. Bu tutulmalar direk aşk hayatınızı hedef alacak gibi gözüküyor. Aşk hayatınızda ilişkileriniz ve evliliğiniz testten geçebilir. Evlilikleriniz ve ilişkileriniz bitme noktasına gelebilir. Eşinizden ve sevgilinizden haksızlığa ve iftiralara uğrayabilirsiniz. 2019 yılında hep suçlu bulunduğunuz gibi bu senede hep suçlu bulunabilirsiniz. Bu sorunlara sağduyulu yaklaşmalısınız. Sorunlarınızı konuşarak çözmelisiniz. 2020 senesinin sonlarına doğru bu durum düzeliyor. Testten ciddi anlamda geçtiyseniz sevgilinize ve eşinize bağlılığınız artıyor. İlişkinizi bitirdiyseniz 2020 sonunda ciddi birisiyle tanışıyorsunuz. Tanıştığınız kişiyle hiçbir güven problemi yaşamazsınız.

Haziran ayının sonların doğru kariyerinizde beklemediğiniz derecede fırsatlarla karşılaşacaksınız. Temmuz oyların ortasında da iş hayatınızda hukuksal konularınız olabilir. İş yerinizde yüklü bir para alabilirsiniz. Genel olarak bakıldığında iş ve parasal olarak 2020 yılında güçleniyorsunuz. Yengeç burcu olarak iş hayatı aşk hayatınızın önüne geçmez. Bu özelliğiniz sayesinde aşk hayatınızda yaşadığınız sorunlardan etkilenmeden kariyer basamaklarınızı tırmanabilirsiniz. 2020 yılında kazandığınız parayı iyi bir yatırıma yatırmalısınız. Bu dönemde sürdürdüğünüz hukuksal konularınız ekim veya kasım ayları gibi sonuçlanacaktır. İş hayatınızda yaşadığınız hukuksal sorunlarınızı çözümleyişinde aceleci davranmamaya dikkat etmelisiniz. Sitemizden özel bir şekilde yararlanmanız mümkün olacaktır. Bu sayede sizler de her burç gelişmesi hakkında bilgilenerek aynı zamanda da burç ve astroloji üzerine yararlanacağınız yazılar ile hayatınıza farklı bir penceren bakmayı deneyeceksiniz. Burada yer alan burç yorumlarını haftalık ve aylık burç değerlendirmenizi okumadan yeni bir haftaya ya da aya başlamamanızı tavsiye ederiz.

CEVAP VER